Allnature Jáhlové vločky BIO 200 g

Neohodnoceno
 
Vegan Efekt lupa
 
Přirozeně bezlepkové jáhlové vločky pro přípravu kaší,na pečení nebo zahušťování omáček a polévek. 
 
Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
11.5.2021
42 Kč / ks    
Značka Allnature
Kategorie Vločky
 

Přirozeně bezlepkové jáhlové vločky v Bio kvalitě  pro přípravu kaší, při pečení nebo zahušťování omáček a polévek.

Vyrábí se z jáhel, které se získávají vyloupnutím z prosa a mají podobu malých nažloutlých kuliček. Jáhlové vločky se poté vyrábí napařováním a lisováním oloupaných zrn prosa.

Vhodné i pro:

bezlepkovou dietu, vegany i vegetariány

Klíčové vlastnosti:

  • specifické aroma i chuť

  • přirozeně bezlepkové

  • lehce stravitelné

  • skvělé na sladkou i slanou kaši

  • Bio kvalita, bez konzervantů a barviv

Náš tip: 

Zkuste nahradit mouku při pečení chleba nebo zahušťování omáček vločkami. Můžete přidat i do karbanátků nebo i do smoothie.

Doporučené použití: 

Pro přípravu kaše vločky stačí zalít horkou vodou nebo rostlinným či živočišným mlékem. Vhodné i na zahušťování omáček a polévek. Skladujte v suchu, chladu a mimo sluneční záření.

Složení: 
 

100% BIO jáhlové vločky. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.

Nutriční hodnoty na 100g:
 

Energetická hodnota: 1505 kJ/ 360 kcal, Tuky 4 g: z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g, Sacharidy 69 g:z toho cukry 1,5 g, Bílkoviny 10 g, Sůl 0,01 g.

Výrobce: Allnature, Česká republika. 
 

Allnature je českým výrobcem zdravé a vysoce kvalitní výživy, která čerpá z přírodních zdrojů. Všechny obsažené suroviny jsou pečlivě sklízeny a zpracovávány, baleny, skladovány i přepravovány tak, aby splňovaly i ty nejvyšší nároky na kvalitu přírodních produktů. Zdravá výživa z přírodních rostlinných zdrojů od značky Allnature je skvělou volbou pro všechny spotřebitele, kteří chtějí být přírodě nablízku.

 

biolist   pez

Hmotnost 0.2 kg
Složení Bio, Vegan, Bez palmového oleje, Bez lepku
Šetrnost k přírodě a lidem Recyklovatelné obaly
Certifikace BIO
Výroba Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.