Glulu´s Grissini se semínkem 100g

Neohodnoceno
 
Novinka Vegan
 

Dopřejte si křupavé grissini vždy, když máte chuť na něco slaného, ale zdravého. Vhodné pro vegany a diabetiky.

Dostupnost Na cestě od dodavatele
49 Kč / ks
Kód produktu F0121
Značka Glulu's Free From
Kategorie Snacky a crackery
Položka byla vyprodána...
 

Křupavé grissini, které jsou skvělé na výlet, do práce nebo když vás honí mlsná na něco slaného. Jsou bezlepkové a ocení je i diabetici a vegani. Neobsahují lepek, laktózu, mléko, vejce, sóju a cukr, stejně jako umělé ztužené tuky, rafinovaný bílý cukr, barviva a umělé přísady. 

Příběh krekrů Glulu: Skutečný příběh Glulu se začal psát už v roce 2009, když zakladatelce Lille diagnostikovali intoleranci na lepek. Začátky nebyly jednoduché, málokde se daly sehnat chutné bezlepkové potraviny. Aby se nemusela omezovat, ale mohla jíst co má ráda a co jí chutná, začala experimentovat a snažila se upéct co nejchutnější pochutiny.V roce 2015 se rozhodla zúčastnit spolu s ostatními soutěže v Debrecíne. Cílem projektu bylo vytvořit pevný základ bezlepkových pekařských výrobků. Aby své výrobky mohli nějak představit veřejnosti, potřebovali jméno značky. Určitě bylo zapotřebí, aby název měl něco společného s lepkem (glutenem), ale také osobní vazbu. Vytvořili proto značku Glulu (Lulu přezdívka Lilly). Do soutěže šli naplno, stálo jich to hodně úsilí, dali do toho srdce a nakonec soutěž vyhráli a tak vznikla oblíbená značka Glulu.

 

Složení: voda, mouka z hnědé rýže, jáhlová mouka, kokosový olej, škrob z tapioky, jitrocel, sezam, chia semínka, himalájská sůl, bezlepkové neaktivní pivní kvasnice, kypřící látky: hydrogenuhličitan sodný.

Skladování: skladujte na chladném a suchém místě chráněném před slunečním zářením.

Alergeny: Může obsahovat stopy mandlí.

Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 1942 Kj/472 Kcal,Tuky 23g, z toho nasycené mastné kyseliny 18g, sacharidy 65g, z toho cukry 0,5g, vláknina 7,6g, bílkoviny 4g, sůl 2,5 g.

 

Hmotnost 0.1 kg
Složení Vegan, Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.