Glulu´s Česnekové krekry 100g

Neohodnoceno
 
Novinka Vegan
 

Doplňte si energii a vitamíny s česnekovými krekry bez lepku a cukru. Skvělé na cestu, do práce nebo jen tak. Vhodné pro vegany a diabetiky.

Dostupnost Skladem
46 Kč / ks    
Kód produktu F0120
Značka Glulu's Free From
Kategorie Snacky a crackery
 

Česnekové krekry díky kterým si doplníte vitamíny a energii. Neobsahují lepek, mléko, laktózu, vejce a palmový tuk. Jsou bezlepkové, bez umělých  přísad, barviv a zbytečných chemických konzervantů, neobsahují umělé ztužené tuky a rafinovaný bílý cukr. Jsou pečené každý den s láskou pouze z kvalitních surovin. Veganské a vhodné pro diabetiky.

Příběh krekrů Glulu: Skutečný příběh Glulu se začal psát už v roce 2009, když zakladatelce Lille diagnostikovali intoleranci na lepek. Začátky nebyly jednoduché, málokde se daly sehnat chutné bezlepkové potraviny. Aby se nemusela omezovat, ale mohla jíst co má ráda a co jí chutná, začala experimentovat a snažila se upéct co nejchutnější pochutiny.V roce 2015 se rozhodla zúčastnit spolu s ostatními soutěže v Debrecíne. Cílem projektu bylo vytvořit pevný základ bezlepkových pekařských výrobků. Aby své výrobky mohli nějak představit veřejnosti, potřebovali jméno značky. Určitě bylo zapotřebí, aby název měl něco společného s lepkem (glutenem), ale také osobní vazbu. Vytvořili proto značku Glulu (Lulu přezdívka Lilly). Do soutěže šli naplno, stálo jich to hodně úsilí, dali do toho srdce a nakonec soutěž vyhráli a tak vznikla oblíbená značka Glulu.

Složení: voda, mouka z hnědé rýže, čiroková mouka, kokosový olej, škrob z tapioky, česneková pasta (česnek 90%, sůl, antioxidant - kyselina askorbová, himalájská sůl, kypřící látky: hydrogenuhličitan sodný.

Skladování: skladujte na chladném a suchém místě chráněném před slunečním zářením.

Alergeny: Může obsahovat stopy mandlí a sezamu.

Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 1899 Kj/464 Kcal,Tuky 22g, z toho nasycené mastné

Hmotnost 0.1 kg
Složení Vegan, Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.