Allnature Agávový cukr BIO 250 g

Neohodnoceno
 
Novinka Vegan Efekt lupa
 

Agávový cukr jako přírodní alternativa běžných sladidel s nízkým glykemickým indexem.

Dostupnost Skladem
109 Kč / ks    
Značka Allnature
Kategorie Sladidla
 

Agávový cukr je alternativa medu, bílého cukru či jiných sladidel. Je známý pro svůj nízký glykemický index. Nejdůležitější složkou cukru vyrobeného z agáve je polysacharid ze skupiny fruktanů inulin, který je v tlustém střevě štěpen bakteriálními enzymy, čímž dodává energii střevní mikroflóře a může přispět ke zdraví zažívacího traktu. 

Agávový cukr je vyroben z rostliny Agáve, původem z Mexika, která svůj název dostala ze starořeckého slova agauós (ušlechtilý, vznešený, hrdý).

Klíčové vlastnosti:

  • 100% přírodní sladidlo

  • obsahuje minerály jako železo, zinek, vápník a draslík

  • obsahuje vlákninu inulin, která zpomaluje vstřebávání glukózy do krve

  • BIO kvalita

Doporučené použití:

Ke slazení běžným způsobem ve studené i teplé kuchyni. 

Složení:

BIO agáve, BIO kukuřičný maltodextrin (max. 5 %). Může obsahovat stopy lepku, arašídů, skořápkových plodů, mléka, sóji a sezamu.

Nutriční hodnota na 100 g:

Energetická hodnota:1603 kJ/ 378 kcal,Tuky 0 g: z toho nasycené mastné kyseliny 0 g,Sacharidy 91 g:z toho cukry 86 g, Bílkoviny 0 g, Sůl 0,2 g.

Výrobce: Allnature, Česká republika. 

Allnature je českým výrobcem zdravé a vysoce kvalitní výživy, která čerpá z přírodních zdrojů. Všechny obsažené suroviny jsou pečlivě sklízeny a zpracovávány, baleny, skladovány i přepravovány tak, aby splňovaly i ty nejvyšší nároky na kvalitu přírodních produktů. Zdravá výživa z přírodních rostlinných zdrojů od značky Allnature je skvělou volbou pro všechny spotřebitele, kteří chtějí být přírodě nablízku.

 

biolist  pez

Hmotnost 0.25 kg
Složení Bio, Vegan, Bez palmového oleje, Bez lepku
Šetrnost k přírodě a lidem Recyklovatelné obaly
Certifikace BIO
Výroba Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.