Natu Přepuštěné máslo Ghí natural 720 ml
Přepuštěné máslo Ghí je tuk s jemnou máslovou chutí a vůní oříšků. Je přirozeně bezlepkový a bez laktózy. Pro studenou i teplou kuchyni.



Ghí si zamilujete pro jeho jemnou máslovou chuť a vůni s tóny oříšků. Ghí je čistý máselný tuk, který vzniká pomalým vařením másla, z něhož se postupně odpaří veškerá voda a odstraní mléčná bílkovina. Díky této speciální úpravě je Ghí stabilní při vysokých teplotách (až 250°C) a protože vhodný na smažení a pečení.
Čistý máselný tuk Ghí je přirozeně bezlepkový. Je bez mléčné bílkoviny a působí pozitivně na trávení. Ghí nemusíte skladovat v lednici a díky nulovému obsahu vody vám vydrží velice dlouho, neotevřené šest měsíců bez chlazení.
Klíčové vlastnosti:
- čistý máselný tuk
- do studené i teplé kuchyně
- bez lepku
- bez laktózy
- vhodné i jako tuk na smažení díky vysokému kouřovému bodu
Náš tip:
Palačinky a francouzské toasty smažené na Ghí budou mít křupavou kůrku a máslovou chuť. Ghí přidejte místo másla do vánočního cukroví nebo sušenek, budou křehké a jemné.
Doporučené použití:
Ideální na smažení. Použijte ho všude tam, kde běžně používáte máslo nebo jiný tuk.
Složení:
99,8% bezvodý máselný tuk. Může obsahovat stopy arašídů, skořápkových plodů a lepku.
Energetická hodnota: 3700 kJ/ 880 kcal, Tuky 99,9 g: z toho nasycené mastné kyseliny 67,4 g, Bílkoviny 0,8 g.
Výrobce: Natu s.r.o., Česká Republika
Hlavní filosofií značky Natu je "Miluj přírodu, miluj sebe". Jejich receptury si zakládají na jednoduchosti. Vyrábí takové výrobky, které by chtěli sami jíst - jak chuťově tak i z hlediska kvality. Téměř všechny výrobky jsou přirozeně veganské a řada z nich je i v BIO kvalitě. Většina výrobků je ručně vyráběna v Bystřici u Benešova. Výrobky jsou 100% přírodní, bez přidaných chemických látek s využitím surovin jasného původu a té nejlepší kvality.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rostlinné oleje a másla Ghí |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Složení: | Bez palmového oleje, Bez lepku |
Výroba: | Česká republika, Lokální výroba |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.