Natu Arašídové pražené máslo 300 g
Arašídové máslo z lehce pražených arašídů dodá energii a nastartuje den dětí i dospělých!



Jedinečný arašídový krém=máslo obsahuje pouze čerstvě namleté lehce pražené arašídy té nejvyšší kvality. Je vyrobeno šetrným a důkladným zpracováním a je rychlým zdrojem přírodní energie.
Arašídy nejsou ořechy, ale luštěniny. Vynikají vysokým množstvím bílkovin až 25 g na 100 g! Máslo je vhodné i pro sportovce a pro ty kdo potřebují dodat rychle energii.
Oříškové krémy Natu jsou zcela přírodní a neobsahují stabilizátory, aditiva, přidaný cukr, sůl ani jiné zvýrazňovače chuti.
Klíčové vlastnosti:
-
místo másla, do kaší nebo jen tak na lžičku
-
kvalitní zdroj energie a zdravých tuků
-
obsahuje pouze jemně mleté pražené arašídy
-
bez laktózy
-
bez lepku
-
bez přidaného cukru
-
bez konzervantů
Náš tip:
Arašídové máslo můžete použít do sladkých nebo snídaňových kaší.
Doporučené použití:
Můžete jíst samostatně nebo použít místo másla. Můžete dochutit kaše, smoothie či sladké moučníky. Skvěle na pečení nebo do RAW kuchyně.
Složení:
100% arašídy pražené.
Alergeny: Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.
Energetická hodnota na 100 g: 2448 kJ/ 585 Kcal
tuky 49 g, z toho nasycené mastné kyseliny 6,8 g, sacharidy 16 g, z toho cukry 4,2 g, vláknina 8,5 g, bílkoviny 24 g, sůl 0 g.
Výrobce: Natu s.r.o., Česká Republika
Hlavní filosofií značky Natu je "Miluj přírodu, miluj sebe". Jejich receptury si zakládají na jednoduchosti. Vyrábí takové výrobky, které by chtěli sami jíst - jak chuťově tak i z hlediska kvality. Téměř všechny výrobky jsou přirozeně veganské a řada z nich je i v BIO kvalitě. Většina výrobků je ručně vyráběna v Bystřici u Benešova. Výrobky jsou 100% přírodní, bez přidaných chemických látek s využitím surovin jasného původu a té nejlepší kvality.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ořechové krémy a másla |
---|---|
Hmotnost: | 0.4 kg |
Složení: | Vegan, Bez palmového oleje, Bez lepku |
Šetrnost k přírodě a lidem: | Recyklovatelné obaly |
Výroba: | Česká republika, Lokální výroba |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.