Allnature Mandlová mouka natural 500 g

Neohodnoceno
Značka: Allnature
Přirozeně bezlepková mandlová mouka na pečení, do dortů a dezertů. 
 
Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
153 Kč / ks
Allnature Mandlová mouka natural 500 g
Neohodnoceno
Značka: Allnature
Allnature Mandlová mouka natural 500 g
Akce Vegan
UDRŽITELNÉ
UDRŽITELNÉ
produkty s certifikací
NEJVĚTŠÍ VÝBĚR
NEJVĚTŠÍ VÝBĚR
produktů na jednom místě
99 % ZÁKAZNÍKŮ
99 % ZÁKAZNÍKŮ
nás doporučuje

Přirozeně bezlepková mandlová mouka na pečení koláčů, dortů a dezertů. Dodá jemnou chuť mandlí. Je vhodná jako náhrada klasické pšeničné mouky. Mandlová mouka se vyrábí z přírodních neloupaných mandlí.

Vhodné i pro:

bezlepkovou dietu, vegany, vegetariány

Klíčové vlastnosti:

  • přirozeně bezlepková

  • skvělá na pečení dezertů, dortů, cukroví

  • bez konzervantů a barviv

Doporučené použití: 

Můžete jí nahradit část klasické mouky nebo použít pouze mouku mandlovou. Doporučujeme zvýšit množství kypřicího prášku či droždí, protože mandlová mouka je o něco těžší než obyčejná. Skladujte v suchu, chladu a mimo sluneční záření.

Složení: 
 

100% mandlová mouka. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů. 

Nutriční hodnoty na 100g:
 

Energetická hodnota: 2491 kJ/ 596 kcal, Tuky 50 g: z toho nasycené mastné kyseliny 4 g, Sacharidy 9 g:z toho cukry 4 g, Bílkoviny 21 g, Sůl 0,003 g. 

Výrobce: Allnature, Česká republika. 
 

Allnature je českým výrobcem zdravé a vysoce kvalitní výživy, která čerpá z přírodních zdrojů. Všechny obsažené suroviny jsou pečlivě sklízeny a zpracovávány, baleny, skladovány i přepravovány tak, aby splňovaly i ty nejvyšší nároky na kvalitu přírodních produktů. Zdravá výživa z přírodních rostlinných zdrojů od značky Allnature je skvělou volbou pro všechny spotřebitele, kteří chtějí být přírodě nablízku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky a obiloviny
Hmotnost: 0.2 kg
Složení: Vegan, Bez palmového oleje, Bez lepku
Šetrnost k přírodě a lidem: Recyklovatelné obaly
Výroba: Česká republika
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: